22-06-2006

Bewijs van toelating

Je moet even wachten, maar dan heb je ook wat. Na bijna een volledig studiejaar bezig te zijn geweest met het Masterjaar BIS aan de UvA heb ik ook eindelijk het bewijs dat ik het schakelprogramma heb voltooid en deze master mag volgen. Hoera! Ben er toch stiekum een beetje trots op.
Bewijs van toelating

Gerelateerde posts

Reacties

Gefeliciteerd. Hé, ik probeer de presentatie die jullie op 15/06 bij de gemeente hebben gepresenteerd (gebruikersonderzoek Loket Amsterdam) te krijgen, maar zonder succes. Ik ben de webmanager van zuidoost en ik wil de presentatie in mijn webredactie overleg bespreken (a.s. donderdag) Dus dacht ik, dan maar aan de bron vragen (k heb je ff gegoogled). Zou je de presentatie aub naar me kunnen mailen? alvast bedankt, Eden.

Eden op 26-06-2006 11:50
 

Reageer

Naam

Email


Maak het volgende zinnetje af: (tegen de spammers)

Spijkers op laag water

Quote of the day

Cynics regarded everybody as equally corrupt... Idealists regarded everybody as equally corrupt, except themselves.
Robert Anton Wilson

Advertenties