04-04-2006

shoarma.nl

Af en toe kom je gekke sites tegen. Neem nu shoarma.nl. Hoewel Morgana er niet eens op staat, zijn er toch tig shoarmaboeren te vinden.
shoarma.nl
Het doel van Shoarma.nl is het zoeken naar een Shoarmazaak te vereenvoudigen, door simpelweg een postcode in te voeren kan de bezoeker direct zien welke zaken er in de buurt liggen. falafel.nl bestaat tot mijn grote verbazing nog niet. mmh, zou zo'n site wat opleveren.

04-04-2006

Drukste maand ooit

Het is leuk om af en toe even door de statistieken van m'n eigen website te bladeren. En wat blijkt, afgelopen maart zijn hier maarliefst 227 unieke bezoekers geweest. Een record; in maart 2005 waren hier slechts 15 unieke bezoekers, een stijging van maarliefst 1400%!!. Helaas heeft het nog geen effect op m'n Google adsense inkomsten.

Statestieken maart 2006

04-04-2006

Chinees sterrenbeeld

M'n chinees sterrenbeeld spreekt de uitslag van de persoonlijkheidstest een beetje tegen. Zal de test het dan toch mis hebben. En nu weet ik het zeker, als ik te laat kom, is het niet mijn schuld, maar die van m'n Chinese sterrenbeeld.
apie
De aap is nieuwsgierig, levendig een totaal onafhankelijk. De aap heeft altijd alles in de gaten en is erg is behulpzaam en belezen. De aap houdt niet van oude gewoontes en ideeƫn maar van nieuwe dingen. Ze hebben vooral een goed geheugen en meestal ook een zeer goed gevoel voor taal en grammatica. Apen zijn soms wat plagerig en hebben vaak een apart gevoel voor humor. Apen zijn daardoor ook gevat en kunnen komisch uit de hoek komen, maar kunnen zich meestal erg slecht concentreren op iets. Zij houden er van om over van alles en nog wat te discussiƫren en weten altijd de juiste woorden te vinden. Ze staan bekent om hun vriendelijke gedrag en zijn zeer zelfverzekerd. Helaas zijn apen soms wel op winst uit ten eigen voordeel en kunnen daarbij behoorlijk manipulerend zijn. Daarbij gebruiken ze de meest charmante trucjes. Apen zitten niet snel bij de pakken neer en zijn erg optimistisch en vindingrijk. Ze durven ook zeer grote risico's te nemen. Apen richten hun huis of werkplek nooit saai in, maar de inrichting is zeker nooit helemaal af. Dat komt ook omdat ze hun huis als een tijdelijk onderkomen zien. Apen denken maar weinig na over de gevolgen van hun handelen. Daardoor staat de aap nu ook niet echt bekend als betrouwbaar. Apen vergeten al snel een afspraak of komen deze niet na. Niet altijd opzettelijk, maar soms vergeet een aap het gewoon omdat iets anders hun aandacht trekt. Daardoor zullen apen vaak er te laat achterkomen dat ze een dubbele afspraak hadden gemaakt in hun agenda. Ook vergeten ze vaak afspraken, mede doordat ze te veel met andere zaken bezig zijn. Vooral jonge apen botsen vaak met autoriteit en raken daardoor vaak in de problemen. Ze kunnen slecht tegen onrecht. hebben een korte concentratieboog. Bron: starmanproductions.nl

03-04-2006

Enquete testen

Zo, ik heb alweer een tijdje niks gepost hier. Ik heb het even retedruk.
Ik heb voor een vak op de uva even een enquete in elkaar gedraaid. Die moet ik momenteel nog een beetje testen. Ik weet niet of hij echt computer-analfabeet- en hufterproof is. Als er nog mensen op deze site komen, zouden jullie zo vriendelijk willen zijn deze even in te vullen. De vragen slaan nergens op, dus klik maar raak. Test enquete(offline)
<< < [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] > >>

Quote of the day

Isn't it interesting that the same people who laugh at science fiction listen to weather forecasts and economists?
Kelvin Throop III

Advertenties