20-02-2006

The joy of painting

Heerlijk zo 'savonds laat nog even een Bob Rosje kijken. Ik kom weer helemaal tot rust.
Bob Ross
Bob Ross lijkt haast wel een echte filosoof: "We make happy paintings! You want sad things, look the news!", "we don`t make mistakes, we´ve just happy little accidents , "clouds are so free...they are the freeest things in nature.." Voor meer van deze geweldige Bob Ross uitspraken, klik.

17-02-2006

Een Alfa 156 1.9 JTD voor maar 1 euro

Omdat ik de auto een aantal malen op Marktplaats en Speurders geplaatst heb en daar niet het gewenste resultaat bereikte, besloot ik tot deze ludieke manier. Van elke potentiële koper die 1 Euro stort op rekening 363219978 (ten name van T.S.W. van den Berg in IJmuiden o.v.v ALFA en TELEFOONNUMMER of Mailadres) zal een lot gemaakt worden die in een grote ton gegooid wordt.
Marktplaats
Uit deze ton zal mijn zoon van 4 één lot pakken die de Alfa Romeo gekocht heeft. Zodra dit gebeurd is zal ik in contact treden met de koper en de Alfa Romeo over laten schrijven. Sluitdatum van verkoop is 30 April, om 24:00 uur!!
www.ambulancechauffeur.nl/alfa Klinkt echt als een leuk idee. Ik doneer wel even een eurootje. Dan drink ik morgen wel een bakkie koffie of desnoods een biertje minder. De site heeft op dit moment bijna 25.000 pageviews. Hoeveel procent van deze bezoekers zal een eurootje overmaken?

16-02-2006

Marktplaats schaft 200 euro grens af

Marktplaats introduceert vandaag een vernieuwde prijsstructuur waarmee het beoogt de handel voor consumenten goedkoper te maken, en de handel door professionals duurder. Eén van de belangrijkste veranderingen is dat de € 200,- grens vervalt. Vanaf nu wordt er afhankelijk van de rubriek wel of geen bedrag gevraagd. Bij groepen waarin voornamelijk zakelijke advertenties en/of producten met een hoge waarde geplaatst worden - onder meer Woningen, Vakantiehuizen, Banen en Auto's -, gelden plaatsingskosten. Afhankelijk per rubriek of groep is dat € 6,- of € 25,-. Volgens Oscar Diele, baas van Marktplaats, heeft de wijziging niets te maken met het feit dat Speurders nog altijd geen geld vraagt voor advertenties.

Marktplaats
Ik had niet verwacht dat ze echt veel hinder zouden krijgen van Speurders. Marktplaats was toch 'de facto' standaard om een goed op internet aan te bieden. Maar op Speurders staan toch inmiddels een kleine 1,5 miljoen advertenties tegenover 3 miljoen op Markplaats. Niks te maken met het feit dat de advertenties op Speurders gratis zijn? Speurders lijkt de markt toch wat beter te begrijpen. Speurders is momenteel helemaal gratis en dit is mogelijk omdat de site voorzien is van advertenties. Op Marktplaats staan ook tig advertenties maar hiernaast moest men toch 6 euro betalen voor goederen boven de 200 euro. De bereidwilligheid om te betalen voor websites is zeer laag. Dit wordt grotendeels veroorzaakt door het feit dat er erg veel gratis aanbieders zijn. Stel dat een aanbieder 1 cent meer zou vragen, zou de vraag helemaal afnemen; de prijselasiticiteit is nagenoeg oneindig. Marktplaats lijkt dit dus nu ook te beseffen.

Bron: Marktplaats Forum, Hyped.nl

08-02-2006

Foto's brand winkelcentrum Heiligeweg Krommenie

Nog even een update over de brand op de Heiligeweg in Krommenie.
vuur
Hier (mirror), hier hier hier en hier staan nog wat foto's.

05-02-2006

Ach ja

Ach ja, ik had even niks te doen. Hier een kleine update van de site dus. Wat eerst links staat, staat nu rechts en visa versa. Maar helaas heb ik geen goed gevoel voor design; meer dan dit kan ik er niet van maken.
Stock.XCHNG
En ik wil nog even een andere site in de schijnwerpers zetten. Bovenstaande foto heb ik van Stock.XCHNG gehaald. En voor zover ik heb begrepen kun je deze plaatjes helemaal gratis! gebruiken voor je website of wat dan ook. Hollandse Hoogte kan dus wel inpakken door deze geweldige web2.0 ;-) toepassing.
<< < [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] > >>

Quote of the day

Isn't it interesting that the same people who laugh at science fiction listen to weather forecasts and economists?
Kelvin Throop III

Advertenties