05-10-2005

Flop 40

De Nederlandse Top 40 bestaat dit jaar 40 jaar. In dat kader daarvan heeft iemand de site flop40.web-log opgezet waarin de slechtste platen komen die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Hier zijn binnenkort de rangen en standen te volgen. Doe ook mee aan de samenstelling van deze lijst en laat weten welke platen volgens jou in aanmerking komen voor een notering in de enige echte, de Flop 40!.
Ik heb onder andere "Who the fuck is Alice" van Gompie, "Ritmo" van Georgina Verbaan en "Step Right Up" van Jamai voorgesteld.

17-09-2005

Wikipedia legt bewerken informatie aan banden

Wikipedia, de online encyclopedie die iedereen vrij kan raadplegen, bewerken en aanvullen, gaat strengere regels stellen om misbruik op de website te voorkomen. Dat heeft de Amerikaanse oprichter van Wikipedia, Jimmy Wales, gezegd in een interview met de Süddeutsche Zeitung.

Volgens Wales plaatsen vandalen steeds vaker expres verkeerde informatie en beeldmateriaal op de website. Zo werd na de inauguratie van paus Benedictus XVI zijn foto vervangen door die van filmheld Darth Vader, het duivelse personage uit de Star Wars-films. Wikipedia wil er nu voor zorgen dat artikelen waarvan vaststaat dat ze betrouwbaar zijn, onveranderd blijven. De Nederlandstalige Wikipedia ging in 2001 online en bestaat inmiddels uit meer dan 83.000 artikelen. Wereldwijd is de encyclopedie er in meer dan honderd talen. Wikipedia vermeldt nu al op haar website dat zij geen garanties kunnen geven over de juistheid van de aanwezige informatie.

31-08-2005

Gratis bier van Marktplaats

Twee nieuwe berichtjes op 1 dag. Het is haast onmogelijk. Maar dit berichtje is zeker de moeite waard, het gaat namelijk over gratis bier. Marktplaats.nl is opgericht in 1999. Sindsdien heeft bijna elke Nederlander de site wel eens bekeken of gebruikt om wat te kopen of te verkopen. Onlangs is zelfs de 50.000.000-ste advertentie geplaatst. De plaatsing van de 50 miljoenste advertentie is voor Marktplaatss reden om een feestje te vieren. Natuurlijk willen wij u graag laten meegenieten. Op Zaterdag 10 September gaan de marktplaats promotieteams in 30 steden verdeeld over het hele land de straat op. Zij delen speciale Marktplaats-bierviltjes uit. Door deze viltjes in te leveren bij een van de onderstaande bars of cafe's krijgt u uw tweede biertje van ons of een gratis frisdrankje. U kunt uw frisdrankviltje ook downloaden van de site en inleveren bij 1 van de deelnemende bars. Het is feest bij Marktplaats.nl!!! Proost u met ons mee?

30-05-2005

Teken een varken en...

je kan er eindelijk achter komen wat voor persoonlijkheid je nu echt bent. Ga naar http://drawapig.desktopcreatures.com en teken een varken.

03-05-2005

Nieuwe layout

Zo, ik had vandaag niet super veel te doen, dus heb even m'n pagina een update gegeven. Even een fris nieuw kleurtje en wat eerst links staat, staat nu rechts en omgekeerd. 'k denk niet dat er nu opeens meer bezoekers komen. Maar ach ja, je moet toch wat.
<< < [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] > >>

Quote of the day

Isn't it interesting that the same people who laugh at science fiction listen to weather forecasts and economists?
Kelvin Throop III

Advertenties